CASIER OFFICE SHOES

 


Office Shoes, magazin multibrand cu încălțăminte și puncte de lucru în toate mall-urile, angajează casier in Timișoara (Iulius si City).

Oferim un salariu atractiv aliniat pieței de retail, in plus tichete de masa cu valoare maxima si un sistem de bonusare modern, precum si reduceri pentru angajați, la toate brandurile comercializate.

Daca esti interesat/a si îți dorești să începi un nou capitol in cariera ta, trimite-ne un CV

Salariu 2500-2800 lei Net
Telefon: 0743009941
Email: cdraghici@officeshoes.ro
 


De la deschiderea sa din 1996, Office Shoes s-a transformat in unul din cele mai mari lanțuri de magazine multibrand in sistem de retail din Sud-Estul Europei si este prezentă în nouă țări. Lanțul de retail are în prezent peste 180 de locații în diferite orașe din Romania, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croația, Bosnia & Herțehovina, Serbia și Muntenegru.
In Romania, atât cele 44 de magazine fizice, cât și magazinul online oferă o gamă variată, în continuă creștere, de branduri recunoscute la nivel internațional. Ghidându-ne in fiecare sezon după cererea pieței si din dorința de a oferi consumatorilor ultimele tendințe in moda, dar si preturi corecte, comercializam branduri de renume internațional : Birkenstock, Buffalo, Converse, Dkny, Emporio Armani, Fila, Gant, Geox, Guess, Karl Lagerfeld, Lacoste, Vans, Skechers, CAT, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Pepe Jeans, New Balance, G-Star RAW, Timberland, Rider, Ipanema, Lauren Ralph Lauren Ecko Unltd., Zoo York, Caterpillar, Grendha,Ipanema şi multe altele.
Fiecare brand oferă pantofi, ghete, cizme sau sneakeri, răspunzând astfel cerințelor complexe ale tuturor categoriilor de cumparători, regăsindu-se modele potrivite pentru orice tip de activitate.
Conceptul si imaginea fiecărui magazin sunt primitoare, fiecare brand este ușor de identificat, iar modul de aranjare a pantofilor invita la probarea acestora.
Echipa Office Shoes este formată din oameni dedicați, atenți la detalii și profesioniști! Activitatea noastră se bazează pe performanță și inovație